Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
comanda
Menu
Menu

Kan's&co Clínica Veterinària

Escriu-nos On som comanda

Clínica veterinària a Manresa

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

El teu centre veterinari de confiança a Manresa. Vetllem per la salut del teu gos o gat, tenim una botiga d'alimentació i accessoris i una perruqueria canina i felina. Tots els professionals de Kan's& Co tenim la sort de treballar en la nostra passió i gaudim estant en contacte amb els animals i donant-los tot el que puguin necessitar.

Oferim un servei integral, des de vacunacions, esterilitzacions, medicina interna, etc. fins a cirurgies. Tenim un laboratori propi que ens permet d'obtenir resultats d'anàlisis de sang en només quinze minuts. També comptem amb especialistes en dermatologia, traumatologia, etc., encara que des de Kan's& Co pensem que la prevenció és el millor atac. Intentem que la visita al veterinari sigui còmoda tant per a tu com per a la teva mascota.

Disposem de perruqueria canina i felina a la qual fem servir productes específics per a la rentada i treballem amb totes les tècniques de tall. En el cas dels gats, no fem servir sedació, busquem la millor manera que ells se sentin còmodes amb nosaltres. També disposem d'un spa perquè es puguin relaxar.

A Kan's& Co ho trobaràs tot en alimentació per a la teva mascota. En realitat tot no, només trobaràs el millor. Pinsos prèmium i menjar humit apte per al consum humà. A la nostra botiga trobaràs tots els accessoris que el teu gos o gat pugui necessitar, com ara tota mena d'arnesos i joguines, llits, rascadors i sorrals per a gats i roba i impermeables de totes les mides per al teu gos.

Som el teu veterinari de confiança a Manresa. T'hi esperem!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Dante, 15 08242 Manresa Barcelona
Carrer de Dante, 15 08242 Manresa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied